SkjebnerArv er så mangt. Genene vi fikk i "gave" da våre foreldre omfavnet hverandre i et av naturens opphøyde øyeblikk. Et øyeblikk der de neppe tenkte om vi skulle seile i stormer eller i fønvind. De fleste vil oppleve et bredt spekter av farger på sitt livs lerret når det males. Vårt "kunstverk" blir vurdert etter vår samtids trender og behov. Er du "vakker", er det mange nok som står klare med hyllest, er du "begavet" med det markedet etterspør, blir det sol og endeløse smil, og kassen klirrer i lydløse "bitcoins". I påvente av livets uungåelige mørke, er det noen som tar tyngere tak og opplever orkaner som mild bris. Vi lever det livet vi møter, vi tegner vårt kunstverk utifra evne. Og vi streber alle etter "lykken". #norwegianart #norskkunst #skjebner #lykke #faith #mourning #sorg #personlig lykke #smil #drøm #kunst #kunstblogg

5 kommentarer

toveview

29.07.2017 kl.21:39

Vakker tegnet bilde! Uttrykket i kvinnens ansikt skildrer fortvilelse / sorg, synes jeg. Vi lever det livet vi møter, vi tegner vårt kunstverk utifra evne, sier du. Jeg synes du har talent og gode evner i dine streker her.Takk for at du delte dette med oss!

Elin Holm

30.07.2017 kl.23:45

toveview: Takk for dine hyggelige ord! Det er en glede å få kontakt og dele med andre interesserte. Ha en fortsatt fin sommer med kunstgleder ??

toveview

30.07.2017 kl.23:54

Takk i lige måde!

PS! Har vært på en ferietur noen dager i det siste, så har ikke vært så stabil på bloggen, derfor sein tilbakemelding.

Elin Holm

31.07.2017 kl.00:06

toveview: Samme her. Hektiske dager på sommeren. Men hyggelig å utveksle tanker her når man har mer tid .

toveview

31.07.2017 kl.00:17

Ja, det får vi gjøre framover!

Skriv en ny kommentar

Elin Holm

Elin Holm

65, Harstad

Jeg er en kvinne som har stor glede av å skape. Mine kreative interesser har kommet til uttrykk på forskjellige områder. Designe hjem, hytte, hage, tegne, male, skrive dikt, noveller m.m. Å sy klær i eget design ble tidlig en stor hobby. Jeg syntes det var spennende å lage noe som var "annerledes" og helt "mitt eget". Å tegne har alltid vært utrolig givende. Skolebøkene mine bar tydelig preg av det. Skulle jeg for eksempel journalføre et fysikkforsøk, la jeg alltid mye arbeid i illustrasjonene da det visuelle var viktig for meg. I lang tid ble mine interesser for tegning fortrengt av andre behov, men er nå igjen blitt en inspirerende del av mitt liv. Her på bloggen ønsker jeg å dele litt av det jeg tegner og maler sammen med korte tekster eller mine dikt, Jeg blir glad for kommentarer til bildene eller tekstene mine. Hjertelig velkommen til å bli med.

Kategorier

Arkiv

hits